Založ si blog

Igor Matovič, zruš asistentov pre svojich poslancov!

A máš po probléme a ani poslankyňa Mária Ritomská, ktorá odišla z Tvojho klubu Obyčajných ľudí už nebude môcť hovoriť o žiadnych vážnych obvineniach v Tvojom materskom hnutí.

Poslankyňa Mária Ritomská. Autor: Ľuboš Pilc, Pravda

Poslankyňa Mária Ritomská.
Autor: Ľuboš Pilc, Pravda

Dovolím si tvrdiť, že v takom prípade potom hnutiu OĽaNO tak stúpnu preferenčné percentá, že v nasledujúcich parlamentných voľbách bude Tvoje hnutie veľkým konkurentom SMERu a zároveň by si ešte mohol využiť to, žeby si sa mohol uchádzať ako kandidát na funkciu prezidenta SR.

Zdroj: http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/298773-ritomska-niektori-politici-olano-vymahaju-od-poslancov-peniaze/   uvádza, že poslankyňa pani Ritomská tvrdí, že niektorí politici vyberajú nezákonne „desiatky“ od svojich poslancov a potom ich vyplácajú skupine vlastných ľudí.

No Ty a aj Tvoj dobrý priateľ tieto tvrdenia odmietate! Keď si však predstavím, akoby pomohli tie peniaze, (ktoré teraz poberajú  tí Tvoji 42 asistenti poslancov) napr. niektorým veľmi chudobným ľuďom a Ty by si sa postaral o to aby tie peniaze išli na taký účel, tak som presvedčený o tom, že verejnosť by na ten Tvoj skutok nezabudla a to prezidentské kreslo by si mal hneď isté. Veď tí asistenti poslancov (a nie len Tvoji) sú tak zbytoční ľudia, že o tom je aj škoda niečo hovoriť……, úplne stačí to, že vás t.j.150 poslancov NR platíme úplne zbytočne zo svojich daní. Naoko sa tam medzi sebou navzájom hádate – opozícia vytýka vládnucej strane a tá zas opozícii –  a tento cirkus sa už opakuje 24 rokov, ale len s tým rozdielom, že sa tie vládne kreslá takmer po každých voľbách striedajú navzájom a to do kolečka – dokola, a stále si tam iba vytýkate, že keď vládli tamtí, tak s problémami, ktoré najviac pálili resp. pália občanov, že s nimi nič nerobili / nerobia!!…. A keď v parlamente NR nejaké zákony schválite, tak väčšina z nich je len na škodu obyvateľstva. Skutočne potrebuje vás slovenský národ v tej NR? (Ja si myslím, že nie).

 

Toto sa v Japonsku stať nemôže

07.02.2023

No na Slovensku to niektorí Slováci už pokladajú za samozrejmú vec. Je to na šľak trafenie, keď si človek niečo naplánuje a jeden lajdák mu to pokazí len preto, že nedodržuje harmonogram. Včera predpoludním som sa vybral s bežkami na túru, naplánoval som si ju tak, že vyrazím z Jahodnej na Prednú Holicu ku chate Lajoška. Lenže to by museli v Košiciach premávať [...]

Zipsovanie v cestnej doprave? !

21.10.2017

Neviem ako ostatní vodiči, ale priznám sa, že s týmto pomenovaním takejto prekážky na ceste sa stretávam prvýkrát a musím podotknúť, že za to môžem „poďakovať“ primátorovi mesta Košice pánovi Rašímu, lebo nebyť toho množstva „zbytočných rekonštrukcii ciest“, /najmä v poslednom období, keď je očividné, že sa blížia komunálne voľby do VÚC/, tak sa [...]

Zabudol vôl, že teľaťom bol!

19.04.2016

Neuveriteľné ako sa vie človek rýchlo zmeniť. Konkrétne mám na mysli nášho starostu pána A. H. na sídlisku KVP v KE. Pred pár rokmi tento pán, keď kandidoval na poslanca mestskej časti, tak hádam ani nebolo bytu na sídlisku, ktorý by nebol navštívil, ale klobúk dole pred jeho vytrvalosťou, lebo také niečo dokáže spraviť veľmi málo ľudí. Avšak stojí za zmienku [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 89
Celková čítanosť: 356166x
Priemerná čítanosť článkov: 4002x

Autor blogu

Kategórie