Občania KVP, čakáte až vypúkne hromadná epidémia? !

28. decembra 2014, torpedo, Nezaradené

Neprispôsobiví asociáli z Lunika IX a bezdomovci sa dennodenne prehrabávajú v kontajneroch s odpadkami na sídlisku KVP a javí sa to tak ako by to bola normálna vec, ako keby to občanom a kompetentným orgánom vôbec nevadilo. Lenže takéto „nakupovanie“ týmito ľudmi je rozbuškou k explózii žltačky prípadne iných epidémii, akými sú napr. cholera alebo tuberkulóza. (Samozrejme, že takto to prebieha v celom meste a jeho okolí – čiže na všetkých sídliskách, ale o KVP píšem obzvlášť lebo na ňom bývam už vyše 30 rokov).

Všeobecne záväzné nariadenie mesta Košice č. 59 zakazuje vyberanie komunálneho odpadu z kontajnerov. No neprispôsobivým asociálom a bezdomovcom toto nariadenie nič nehovorí a sústavne ho porušujú!DSCN1720

Počas prechádzky sídliskom som si dovolil spraviť zopár fotografii. (Podotýkam, že to, čo som nafotil je zhruba jedna desatina z celkového počtu všetkých nájazdov na kontajnery, ktoré títo ľudia spravia počas celého dňa).

DSCN1718DSCN1719DSCN1734DSCN1733

A keď kontajneri opustia, tak aj takýto pohľad sa Vám naskytne - na priestor pred kontajnermi po ich "nakupovaní"!

A keď kontajneri opustia, tak aj takýto pohľad sa Vám naskytne – na priestor pred kontajnermi po ich „nakupovaní“!

Toto je ich siesta po "únavných nákupoch"......

Toto je ich siesta po „únavných nákupoch“……

A takto to vyzerá po ich odchode! :-(

A takto to vyzerá po ich odchode! 🙁

Nemal by byť tento chlapec skôr v škole? (Takto spolu s mamou prehrabával odpadky v kontajneroch cez pracovný deň o 11:00 hod.) :-(((((

Mimochodom: nemal byť tento chlapec skôr v škole?! (Bolo 11 hodín a bol to bežný pracovný deň). 🙁

 

 

 

DSCN1732DSCN1728

Medzi „nakupujúcimi“ sú aj takí, ktorí sa sústreďujú len na obnosené šatstvo, ktoré sa snažia na Blšáku speňažiť. – Dáma na fotografii malá dokonca aj svojho badigárda, ktorý sa „tváril, že k nej nepatrí, postával len pár metrov za ňou pri strome a jedným okom sledoval, či sa k nej náhodou neblížia policajti. (Tuším, že s najväčšou pravdepodobnosťou to bol jej manžel.)

P.S.

Vážení občania KVP, verejne sa Vás pýtam: Nemala by mestská polícia, ale najmä kompetentní ľudia, nemali by vyvíjať väčšiu aktivitu v tejto oblasti, aby sa táto činnosť neprispôsobivých asociálov a bezdomovcov z nášho sídliska čo najskôr vytratila?! (Ľudia, veď si uvedomte, že títo ľudia sa nielenže prehrabávajú v kontajneroch s odpadkami, ale zároveň navštevujú aj predajne s potravinami a tými svojimi špinavými rukami všetko obchytávajú, a takisto mnohí z nich cestujú v autobusoch MHD – a to napriek tomu, že nemajú peniaze na cestovné, ale ani revízori sa s nimi neradi špinia a preto to tí ľudia takto zneužívajú!!!)

Ladislav Serenča