Založ si blog

Koho trápi, že Fico svoju kandidatúru na prezidenta ešte stále tají?

Ak má Fico „aspoň štipku zdravého rozumu“, tak na tú funkciu vôbec nebude kandidovať.

Predseda strany Smer Robert Fico počas príhovoru pri príležitosti snemu strany Smer. Autor: SITA, Jozef Jakubčo

Predseda strany Smer Robert Fico počas príhovoru pri príležitosti snemu strany Smer.
Autor: SITA, Jozef Jakubčo

Fico nie je hlúpy človek, ale nadobudol som poznanie a taký pocit, že tou svojou popularitou sa nechal až priveľmi uniesť a stratil úplný prehľad o tom, aká je skutočná realita v tom našom štáte!

To, že mu to naozaj myslí, potvrdil aj na včerajšom sneme jeho strany Smer, a to tým, že ešte stále nevyriekol či bude kandidovať v prezidentských voľbách.

Myslím si však, že pokiaľ pána Fica nepresvedčili aj nedávne komunálne voľby v B. Bystrici o tom, že so SMERom to už naozaj ide dole kopcom, tak mu radím, aby sa čím skôr prestal obkolesovať tými, čo mu pochlebujú, lebo tí ho zakrátko vtiahnu do situácie, že dopadne presne tak isto ako Mečiar so svojim HZDS.

Pán Fico sa necháva obklopovať tými ľuďmi, ktorým daný stav až príliš vyhovuje, no „zabudol“ na tých ostatných ľudí, (tých je ešte stále väčšina), ale ich hlas sa k nemu, k jeho ušiam už nedostáva, respektíve už ho ani nechce počuť a práve toto je jeho veľkou chybou, že túto situáciu podceňuje…..

 

Toto sa v Japonsku stať nemôže

07.02.2023

No na Slovensku to niektorí Slováci už pokladajú za samozrejmú vec. Je to na šľak trafenie, keď si človek niečo naplánuje a jeden lajdák mu to pokazí len preto, že nedodržuje harmonogram. Včera predpoludním som sa vybral s bežkami na túru, naplánoval som si ju tak, že vyrazím z Jahodnej na Prednú Holicu ku chate Lajoška. Lenže to by museli v Košiciach premávať [...]

Zipsovanie v cestnej doprave? !

21.10.2017

Neviem ako ostatní vodiči, ale priznám sa, že s týmto pomenovaním takejto prekážky na ceste sa stretávam prvýkrát a musím podotknúť, že za to môžem „poďakovať“ primátorovi mesta Košice pánovi Rašímu, lebo nebyť toho množstva „zbytočných rekonštrukcii ciest“, /najmä v poslednom období, keď je očividné, že sa blížia komunálne voľby do VÚC/, tak sa [...]

Zabudol vôl, že teľaťom bol!

19.04.2016

Neuveriteľné ako sa vie človek rýchlo zmeniť. Konkrétne mám na mysli nášho starostu pána A. H. na sídlisku KVP v KE. Pred pár rokmi tento pán, keď kandidoval na poslanca mestskej časti, tak hádam ani nebolo bytu na sídlisku, ktorý by nebol navštívil, ale klobúk dole pred jeho vytrvalosťou, lebo také niečo dokáže spraviť veľmi málo ľudí. Avšak stojí za zmienku [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 89
Celková čítanosť: 355965x
Priemerná čítanosť článkov: 4000x

Autor blogu

Kategórie