Tak tu ho máš, hlasy sa kupovali!

11. novembra 2013, torpedo, Nezaradené

Dá sa veriť našej polícii? V sobotu, len čo začali voľby, tak dostali oznámenie, že vo východoslovenskom kraji sa kupujú hlasy od rómskych spoluobčanov, ale polícia po prešetrení prípadu prehlásila, že nič také sa nepotvrdilo!

Gašparec, 11. 11. 2013

Gašparec, 11. 11. 2013

Na PRAVDE som hľadal článok v ktorom by sa písalo, či sa naozaj také niečo nestalo, ale taký článok som nenašiel, no našiel som taký článok na topkách, aj s videom. Ten článok je tu:

http://www.topky.sk/cl/100535/1367966/Mame-dokaz–ze-sa-pocas-volieb-kupovali-romske-hlasy–Sokujuce-VIDEO-z-vychodu-

V tom videu je nezvratný dôkaz o kupovaní rómskych hlasov na východe republiky, konkrétne v obci Jarovnice……

Gašparec, 11. 11. 2013

Gašparec, 11. 11. 2013

Takže ak si človek pozrie video, tak komu má veriť Rómom, alebo polícii?? (Je už len na vás čitateľoch, čo si o tom všetkom pomyslíte, no myslím si, že slušnému človeku sa z toho – český povedané – chce blejt……..)

Ak má pravdu polícia, keď tvrdí, že sa kupovanie hlasov nepotvrdilo, tak potom mi prichádza do úvahy už len tá alternatíva, že Rómovia, ktorí účinkujú na tom videu, že zato dostali zaplatené, len aby TOPKY mali o čom písať, ale ak je toto video naozaj pravdivé, tak potom to svedčí o tom, že naša polícia je naozaj neschopná, no nie len ona, ale aj celý politický systém v krajine.