Viete ako ľahko môžete prísť k 150-tisícom eur?

7. novembra 2013, torpedo, Nezaradené

Zoberte si príklad z Harabina. Stačí, aby ste sa nejako zaplietli do prípadu niektorého významného mafiána, stíhaného slovenskými orgánmi a aby nejaký váš „priateľ“ tvrdil, že ste sa s tým mafiánom niekde stretli a že sa s nim veľmi dobre poznáte.

Štefan Harabin  Autor: SITA

Štefan Harabin Autor: SITA

Potom ak vás ten priateľ ešte aj zažaluje, tak pred súdom vám stačí tvrdiť, že všetko je lož, že to je iba vymyslená mediálno-spravodajská hra vášho protivníka…..

Za normálnych okolnosti nad prípadom pána Harabina by sa bežný človek ani príliš nezamýšľal, pokiaľ by bolo všetko tak ako on tvrdí, lenže kladiem si otázku ak tých 150-tisíc eur musí Generálna prokuratúra SR pánovi Harabinovi zaplatiť za potvrdenie prepisu jeho telefonátu s Bakim Sadikim z roku 1994, tak na akom základe rozhodoval krajský súd, keď bývalý šéf prokuratúry Dobroslav Trnka ešte v roku 2008 verejne potvrdil, že prepis telefonátu Harabina s Bakim Sadikim bol súčasťou ich dohľadového spisu?!

Stojí však za zamyslenie, či by naše súdy zachovali taký istý postup aj v prípade ak by nešlo o šéfa Najvyššieho súdu, ale len o bežného, obyčajného občana SR?!