Založ si blog

Viete ako ľahko môžete prísť k 150-tisícom eur?

Zoberte si príklad z Harabina. Stačí, aby ste sa nejako zaplietli do prípadu niektorého významného mafiána, stíhaného slovenskými orgánmi a aby nejaký váš „priateľ“ tvrdil, že ste sa s tým mafiánom niekde stretli a že sa s nim veľmi dobre poznáte.

Štefan Harabin  Autor: SITA

Štefan Harabin Autor: SITA

Potom ak vás ten priateľ ešte aj zažaluje, tak pred súdom vám stačí tvrdiť, že všetko je lož, že to je iba vymyslená mediálno-spravodajská hra vášho protivníka…..

Za normálnych okolnosti nad prípadom pána Harabina by sa bežný človek ani príliš nezamýšľal, pokiaľ by bolo všetko tak ako on tvrdí, lenže kladiem si otázku ak tých 150-tisíc eur musí Generálna prokuratúra SR pánovi Harabinovi zaplatiť za potvrdenie prepisu jeho telefonátu s Bakim Sadikim z roku 1994, tak na akom základe rozhodoval krajský súd, keď bývalý šéf prokuratúry Dobroslav Trnka ešte v roku 2008 verejne potvrdil, že prepis telefonátu Harabina s Bakim Sadikim bol súčasťou ich dohľadového spisu?!

Stojí však za zamyslenie, či by naše súdy zachovali taký istý postup aj v prípade ak by nešlo o šéfa Najvyššieho súdu, ale len o bežného, obyčajného občana SR?!

 

Toto sa v Japonsku stať nemôže

07.02.2023

No na Slovensku to niektorí Slováci už pokladajú za samozrejmú vec. Je to na šľak trafenie, keď si človek niečo naplánuje a jeden lajdák mu to pokazí len preto, že nedodržuje harmonogram. Včera predpoludním som sa vybral s bežkami na túru, naplánoval som si ju tak, že vyrazím z Jahodnej na Prednú Holicu ku chate Lajoška. Lenže to by museli v Košiciach premávať [...]

Zipsovanie v cestnej doprave? !

21.10.2017

Neviem ako ostatní vodiči, ale priznám sa, že s týmto pomenovaním takejto prekážky na ceste sa stretávam prvýkrát a musím podotknúť, že za to môžem „poďakovať“ primátorovi mesta Košice pánovi Rašímu, lebo nebyť toho množstva „zbytočných rekonštrukcii ciest“, /najmä v poslednom období, keď je očividné, že sa blížia komunálne voľby do VÚC/, tak sa [...]

Zabudol vôl, že teľaťom bol!

19.04.2016

Neuveriteľné ako sa vie človek rýchlo zmeniť. Konkrétne mám na mysli nášho starostu pána A. H. na sídlisku KVP v KE. Pred pár rokmi tento pán, keď kandidoval na poslanca mestskej časti, tak hádam ani nebolo bytu na sídlisku, ktorý by nebol navštívil, ale klobúk dole pred jeho vytrvalosťou, lebo také niečo dokáže spraviť veľmi málo ľudí. Avšak stojí za zmienku [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 89
Celková čítanosť: 355838x
Priemerná čítanosť článkov: 3998x

Autor blogu

Kategórie