Slovensko čaká kým zaútočí Harman č. 2. ?!

5. októbra 2013, torpedo, Nezaradené

Alebo sa O. Dobrovodský stane priam slovenským Breivíkom? Jeho 81 ročný otec skončil u lekára, kvôli zhoršenému zdraviu o ktoré sa postarali asociáli – čiže jeho terajší susedia…

Autor foto: Oskár Dobrovodský – takto to vyzerá vo dvore jeho susedov.

Autor foto: Oskár Dobrovodský – takto to vyzerá vo dvore jeho susedov.

Takmer dennodenným pálením gúm a lepeného, lakovaného nábytku už niekoľko rokov znepríjemňujú život jemu, ale hlavne jeho otcovi. Ten predsa len viac času trávi v dome ako jeho syn, ktorý musí chodiť do práce….!

Oskar Dobrovodský, má na pracovníkov tamojšieho mestského úradu opäť ťažké srdce. Kompetentní ľudia v Malackách aj napriek jeho takmer denným sťažnostiam ignorujú vyčíňanie jeho neprispôsobivých rómskych susedov a samospráva, ktorá je priamo zodpovedná za znehodnotenie ceny ich rodinného domu má úplne v paži to, aby s tými asociálmi konečne spravila poriadok.

K tým dvom fotografiám pána Dobrovodského hádam už žiadny komentár nie je potrebný. :-((

K tým dvom fotografiám pána Dobrovodského hádam už žiadny komentár nie je potrebný. :-((

Pán Dobrovodský vo svojom profile na Facebooku okrem iného uviedol toto: „Od lekárov som sa dozvedel smutnú správu ohľadom zhoršenia zdravotného stavu môjho otca následkom dlhoročného dýchania silno znečisteného ovzdušia spôsobeného spalinami z pálenia lepeného, lakovaného nábytku. Môjmu otcovi sa značne sťažilo dýchanie, silno kašle, dusí sa, keď pije tekutiny alebo prijíma potravu. Človek, ktorý poctivo celý život pracoval, človek, ktorému zomrela manželka v mladom veku na rakovinu a sám sa staral o tri deti, takto dopadol vďaka malackej samospráve na staré kolená.“ Primátor a úradníci z MsÚ Malacky sa vraj jeho otcovi ironicky vysmievali a vysmievajú pri jeho mnohých sťažnostiach „ohľadom neznesiteľnej situácie nielen čo sa týka dýchania jedovatých látok v ovzduší, ale aj otrasného zhoršenia kvality života a bývania vôbec. Namiesto pomoci prosiacemu starému človeku, primátor mesta podá neopodstatnené trestné oznámenie na môjho 81-r. otca….“ Dobrovodský záverom ešte dodal: že samospráva Malaciek „kope do tých, ktorí sú na kolenách“.

Primátorovi  Malaciek vyčíta aj to, že jeho rómski susedia chcú byť samí presťahovaní do malackej osady k svojim, no on zostáva neoblomný a je proti tomu…

Zdroj: http://www.topky.sk/cl/10/1363864/DobrovodskehootecskoncilulekaraZhorsenezdraviekvolipaleniugumususedov