Kto klame o Sýrii?

14. septembra 2013, torpedo, Nezaradené

Washington, (John Kerry, Obama), Bašár Asad, povstalci, Putin alebo Saudská Arábia???

Od začiatku vojenského konfliktu v Sýrii sme sa dozvedeli viacero verzii o tom kto tam útočil chemickými zbraňami pri ktorých zahynulo 1429 civilistov medzi ktorými boli aj ženy a deti, no mňa zaujal článok, ktorý zverejnil Hlas Ruska: http://slovak.ruvr.ru/2013_09_10/Saudska-Arabia-vyslala-do-Syrie-vaznov-odsudenych-na-trest-smrti/ v článku sa okrem iného uvádza, že: „Saudská Arábia vyslala do Sýrie bojovať s vojskami prezidenta republiky Bashara Assada vyše tisícky väzňov odsúdených na trest smrti“.

Neviem nakoľko sú tieto informácie pravdivé, ale ak sa toto skutočne stalo tak, ako sa v tom článku píše, tak ako a komu má veriť obyčajný človiečik, ktorý do tejto špinavej politiky nie je vôbec zainteresovaný?!

Dozvieme sa vôbec tú skutočnú pravdu, skôr než dôjde k tomu najhoršiemu?

Dávam do pozornosti názor môjho priateľa, ktorý sa snaží tomuto konfliktu prísť na kĺb – tu je jeho správa, ktorú mi poslal na moju emailovú adresu: V Londýne je pripravená nová vláda Sýrie podriadená USA a EÚ, pretože tá súčasná nevyhovuje transatlantickému zoskupeniu sveta z dôvodov:
1. Syria umožnila už v minulosti vytvoriť Rusku vojenské námorné základne.
2. V Sýrii je hlavný obchodný tranzitný uzol vetvy plynu z východnej Ázie, ktorý chcú ovládať obchodné korporácie západu.

Keďže Izrael, Turecko a Saudská Arábia sú politickými a obchodnými spojencami korporácii USA a západnej Európy, tak tieto krajiny dostali za úlohu vyvolať nepokoje obyvateľstva Sýrie voči súčasnej vláde v Sýrii, čo sa im aj podarilo pred niekoľkými rokmi a tak vznikla malá skupina chudobných bežných militantných občanov Sýrie, ktorej západ dodal zbrane a drogy cez Izrael a Saudskú Arábiu. Drogy, ktoré z ľudí robia neľudské zveri vraždiace brutálnym spôsobom všetko čo im príde do cesty, aj tehotné ženy, či malé deti. Drogy z nich robia skutočné zvery na zastrašovanie Sýrskych občanov, čiže obyvateľstva Sýrie.

Keďže týchto nešťastníkov je v Sýrii malo, tak Saudskí petrolejoví princovia jeho veličenstva v službách USA, zozbierali väzňov v Saudských väzniciach (na námestí sa väzňom /poddaným/ jeho veličenstva v Saudskej Arábii dodnes verejne stínajú hlavy ako v stredoveku) , a tak v Saudskej Arábii zozbierali väzňov z rôznych krajín Afriky a poslali ich bojovať do Sýrie ako občanov Sýrie bojujúcich za demokratizáciu pod vlajkou občianstva  Sýrie. Keďže títo zneužití nešťastnici nestačia poraziť súčasnú vládu a vojska Sýrie, tak bábika na tróne prezidenta USA Barak Obama musí poslúchať korporácie USA (inak by skončil ako J.F.K J 🙂 a zorganizovať inváziu USA do tejto krajiny, aby padla vláda Bašara a bola ľudu Sýrie vnútená poslušná vláda USA a EÚ, ktorá je už pripravená v LONDÝNE.

P.S. Priateľ však uviedol aj toto: možná, že sa mýlim. Takže aj z jeho strany to môžeme posudzovať len ako dohady a znovu sme tam, kde predtým, že skutočnú pravdu sa asi nikdy nedozvieme…