Azda ani niet otca, čo by takého pedofila nezabil. . .

11. septembra 2013, torpedo, Nezaradené

Vopred prehlasujem, že ak by som ja nachytal nejakého muža pri znásilňovaní trebárs niektorej mojej vnučky, tak by som sa zachoval takisto ako mladý 23 ročný otec v Texase, ktorý 47 ročného pedofila ubil na smrť, keď mu znásilnil 5 ročnú dcéru.

Prijatiu Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv musí podľa šéfa diplomacie Miroslava Lajčáka predchádzať celospoločenská diskusia. Autor: Robert Hüttner, Pravda

Prijatiu Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv musí podľa šéfa diplomacie Miroslava Lajčáka predchádzať celospoločenská diskusia.
Autor: Robert Hüttner, Pravda

Tento prípad sa stal ešte v júni minulého roka, ale myslím si, že je aktuálny najmä v dnešných časoch, keď sa homosexuáli čím ďalej tým viac dožadujú svojich práv… Mladý otec poslal svoje dve deti nakŕmiť kurence a práve v tom čase vtrhol na farmu Jesus Flores, ktorý mu dcéru odvliekol do kôlne a tam ju začal znásilňovať, ale jej starší brat bežal rýchlo pre otca. Ten už z diaľky počul zúfalý krik svojej dcéry a keď vbehol do miestnosti, schytil pedofila a ďalej to už poznáte… Potom sa udal na polícii.

Porota nakoniec uznala, že konal v sebaobrane a v záujme dieťaťa. „Každý rodič má právo chrániť svoje deti a dotyčný tak urobil“…

Zdroj: http://www.topky.sk/cl/11/1360853/

Z hľadiska ľudského – je to tragédia, že mladý farmár a otec dvoch detí „spáchal vraždu“, ale dovolím si tvrdiť, že len málo by bolo takých otcov, ktorí by v takomto prípade nepostupovali takisto ako ten farmár.

Farmára oslobodili! Pripájam sa k tým, čo to schválili a plne to schvaľujem, že tamojšie súdnictvo ho vzhľadom na okolnosti za vraždu súdiť nebude.

P.S. Viem, že poniektorí môžu argumentovať, že z kresťanského hľadiska to nie je správne a bla… bla…, ale nedá sa vylúčiť, že aj niektorí farári by sa tiež v takej chvíli takto zachovali a rýchlo by zabudli na 10 božích prikázaní. (Samozrejme tým nemám na mysli tých, čo sú viazaní celibátom.)