Paráda, tak europoslanci si pekne v tichosti užívajú kokaín!

18. júla 2013, torpedo, Nezaradené

Podľa najčerstvejších správ sa v budove Európskeho parlamentu objavili na viacerých miestach – aj na toaletách stopy po kokaíne.

Ilustračné foto. Autor: inet  Nemeckí reportéri objavili v europarlamente stopy po kokaíne

Ilustračné foto. Autor: inet
Nemeckí reportéri objavili v europarlamente stopy po kokaíne

Zamýšľam sa nad tým, ako by to u nás vyzeralo ešte pred 17 novembrom v 89 roku? Vtedy ak by niektorý občan povedal, že v roku 2013 budeme mať aj my Slováci politickú stranu, ktorá bude mať vo svojom programe ako prioritu sobáše homosexuálov a užívanie „trávy“, tak takého človeka by prinajmenšom zavreli do blázinca. A teraz, hlavne v posledných rokoch takmer po celom svete homoši poriadajú dúhové pochody v ktorých vyzývajú hlavy a vlády štátov k tomu, aby uzákonili zákon o homosexuálnych manželstvách. Dokonca, aby toho nebolo málo, tak sa ešte snažia presadiť to, aby mohli adoptovať deti! Veď to je už naozaj choré, čo sa v tom svete deje. A podľa najčerstvejších správ už aj Kráľovná Alžbeta II. podpísala zákon o homosexuálnych manželstvách 🙁

Novinári pomocou špeciálnych testov skontrolovali sedadlá na WC, držiaky toaletného papiera a tiež sušiče rúk a našli tam stopy po kokaíne! No povedzte vážení čitatelia je toto naozaj normálne, že títo ľudia s takými nehoráznymi platmi si z nás ešte aj takto robia prču? Tak oni – miešajú sa každej krajine v EÚ do jej rozhodnutia o tom ako to v nej bude fungovať a drzo jej diktujú svoju politiku – no pri tom všetkom ten najprísnejšie sledovaný zákon sami porušujú!